top of page

Hardeman County Comm Group

Public·381 members

Перерахунок військової пенсії - чи є сенс?

Чи є сенс взагалі починати перерахунок військової пенсії, якщо вона вже була призначена? Мені здається, це досить складний і тривалий процес, що вимагає багато часу і зусиль. Я знайшов інформацію, що обговорює це питання, наприклад, на https://merezha-prava.ua/direction/viyskovi-pensiyi. Згідно з матеріалами на цьому ресурсі, перерахунок пенсії та повернення компенсацій є можливими, особливо якщо Пенсійний фонд здійснював неправильні розрахунки або не враховував надбавки. Я думаю, що багато хто стикався з подібними проблемами. Хотілося б почути думки тих, хто вже проходив через це — чи варто воно того? 🤔

9 Views
Billie Nikelson
Billie Nikelson
24 ביוני

Питання перерахунку пенсій є дуже актуальним для багатьох колишніх військовослужбовців. Часто буває, що через зміни в законодавстві або навіть помилки у розрахунках, люди недоотримують належні їм кошти. Звісно, це може бути непросто, але якщо є можливість відновити справедливість і отримати законні виплати, то чому б не спробувати? Головне – мати чітке розуміння своїх прав і заручитися підтримкою фахівців.

bottom of page