top of page

Hardeman County Comm Group

Public·417 members

מחפשת המלצה על סטודיו דיגיטלי לבניית אתר קצבי עבור בית ספר לריקוד ותנועה

היי כולם, אני ממש אשמח לעזרתכם עם המלצה חמה על חברה לבניית אתרים. אני פותחת סטודיו חדש לריקוד, היפ-הופ ותנועה שפונה בעיקר לבני נוער ומבוגרים, ואני חייבת אתר אינטרנט שישקף את הקצב והאנרגיה של המקום. כל החברות שבדקתי איתן עד עכשיו הציעו לי אתרים מאוד סטטיים, מרובעים ונקיים מדי, שזה אולי מתאים לחנויות בגדים או קליניקות, אבל לא משדר שום קשר לעולם הריקוד והיצירה. אני מחפשת עיצוב אתרים לעסקי בידור ופנאי שיהיה מלא בתנועה, אולי עם שילוב נכון של סרטוני רקע, גלריות דינמיות ומערכת נוחה להרשמה לשיעורי ניסיון. מישהו מכיר מעצבים יצירתיים באמת שיודעים לעבוד עם פרויקטים כאלה ולא רק לשכפל תבניות מוכנות מראש?

11 Views

The post discusses how important creative website design is for a dance studio because the site should reflect energy, movement, and the brand’s unique style. I remember working on a research project and used do my literature review for me while learning how to organize information and present ideas more clearly. It helped me improve my planning process. A well-designed digital space can help creative businesses connect better with their audience. nice post makes me smile

bottom of page