top of page

Hardeman County Comm Group

Public·134 members

Які країни найкраще підходять для зимових освітніх поїздок для дітей та підлітків

Нещодавно задумався над тим, куди можна відправити свою доньку взимку, бо помітив, що вона дуже надихається новими містами й людьми. Минулого року вона була у звичайному місцевому таборі, але їй не вистачило саме мовної практики та якихось подорожей. Тому подумав, що цього разу варто розглянути щось міжнародне. Але не знаю, які країни для цього реально підходять, щоб і безпечно, і цікаво, і щоб програма була не тільки про відпочинок, а й про навчання. Можливо, хтось уже проходив через це й може підказати, де шукати нормальні зимові освітні тури з хорошим графіком і екскурсіями?

7 Views
Edward
Edward
27 de nov.

Можу поділитися, бо в мене подібний досвід — минулого року син їздив у зимову поїздку, і це був прям хороший баланс між навчанням та подорожами. Коли обирали зимові табори за кордоном — там були варіанти в різних країнах, і мені сподобалося, що все вже організовано: уроки, екскурсії, житло, супровід. Ми обрали поїздку в Європу, бо хотіли, щоб перший виїзд був не надто далекий. Син повернувся дуже задоволений, особливо через практику мови з ровесниками. Так що по країнах усе залежить від того, що вам важливіше — мова, культура чи просто активні розваги. Але готові тури справді знімають половину головного болю.

bottom of page