Захист заміської нерухомості від мародерів
У мене на дачній ділянці наприкінці минулого місяця стався справжній шок, коли якісь невідомі вибили пластикові двері на веранді та винесли абсолютно все підчисту, включно із дорогою газонокосаркою, зварювальним апаратом та навіть новими радіаторами опалення, які я тільки планував встановити. Найбільше мене дратує те, що сусіди по кооперативу нібито нічого підозрілого не помітили, а я тепер сиджу біля розбитих корит, підраховую величезні збитки та гарячково думаю, як нормально захистити периметр, бо залишати все так на зиму просто не можна.
6 Views

Мене схожа неприємна історія наздогнала минулого року, коли ми залишили свій новий котедж без нагляду всього на кілька днів під час робочого тижня в місті, і за цей короткий час професійні злодії, які завжди шукають легкі цілі для швидкої наживи, повністю перерили всі кімнати в пошуках грошей та техніки. Після тривалих розглядів з поліцією ми повністю позбулися ілюзій щодо надійності високих парканів, міцних замків чи порожніх обіцянок місцевих сторожів, тому зараз на всій нашій території підключена та стабільно працює сертифікована https://sheriff.com.ua/services/ohorona-budinku, яка реально зняла весь головний біль щодо збереження нашого цінного майна.