top of page

Hardeman County Comm Group

Public·209 members

Meni je sve krenulo sasvim

Meni je sve krenulo sasvim nenametljivo, tokom pauze na poslu kad sam gledao kako kolege vrte razne igre na telefonu, pa sam i ja iz radoznalosti ušao na 1x jer sam tu već imao nalog zbog sporta. Video sam avion kako se diže i brojevi skaču i pomislio da je to čista sreća, ali kad sam počeo da igram, shvatio sam koliko te emocije brzo ponesu.

4 Views
th bes
th bes
5 hours ago

Kod mene je situacija bila slična ali sam u početku pravio grešku jer sam igrao bez ikakvog plana, samo sam gledao prethodne runde i mislio da će sledeća biti “ta prava”. Vremenom sam shvatio da prošli letovi nemaju veze sa sledećim i da je bolje fokusirati se na sopstveni budžet i tempo. Pre nego što sam ozbiljnije krenuo, tražio sam mesto gde mogu da se podsetim kako funkcionišu opcije poput automatskog izlaza, dva uloga u istoj rundi i ostalih sitnica, pa sam koristio aviator in 1xbet jer mi je bilo praktično da sve imam na jednom mestu i da se vratim kad zaboravim neki detalj. Ne gledam to kao nešto što će mi doneti zaradu, više kao igru živaca i discipline. Najbolji savet koji mogu dati je da se unapred odluči koliko rundi igraš i da se toga držiš, jer čim krene ono “samo još jednom”, koncentracija pada. Takođe, pravim pauze, čak i kad mi ide dobro, jer sam primetio da euforija ume da bude opasnija od gubitka. I još jedna stvar, ne igram kad sam nervozan ili umoran, jer tada klikovi dolaze kasno ili prerano i to se skoro uvek loše završi.

bottom of page