Meni je sve krenulo sasvim
Meni je sve krenulo sasvim nenametljivo, tokom pauze na poslu kad sam gledao kako kolege vrte razne igre na telefonu, pa sam i ja iz radoznalosti ušao na 1x jer sam tu već imao nalog zbog sporta. Video sam avion kako se diže i brojevi skaču i pomislio da je to čista sreća, ali kad sam počeo da igram, shvatio sam koliko te emocije brzo ponesu.
4 Views

Kod mene je situacija bila slična ali sam u početku pravio grešku jer sam igrao bez ikakvog plana, samo sam gledao prethodne runde i mislio da će sledeća biti “ta prava”. Vremenom sam shvatio da prošli letovi nemaju veze sa sledećim i da je bolje fokusirati se na sopstveni budžet i tempo. Pre nego što sam ozbiljnije krenuo, tražio sam mesto gde mogu da se podsetim kako funkcionišu opcije poput automatskog izlaza, dva uloga u istoj rundi i ostalih sitnica, pa sam koristio aviator in 1xbet jer mi je bilo praktično da sve imam na jednom mestu i da se vratim kad zaboravim neki detalj. Ne gledam to kao nešto što će mi doneti zaradu, više kao igru živaca i discipline. Najbolji savet koji mogu dati je da se unapred odluči koliko rundi igraš i da se toga držiš, jer čim krene ono “samo još jednom”, koncentracija pada. Takođe, pravim pauze, čak i kad mi ide dobro, jer sam primetio da euforija ume da bude opasnija od gubitka. I još jedna stvar, ne igram kad sam nervozan ili umoran, jer tada klikovi dolaze kasno ili prerano i to se skoro uvek loše završi.