Який фасон трикотажного костюма вам більш до душі — елегантний костюм зі спідницею
Я теж довго вагалась, але зрозуміла, що все залежить від того, куди носиш. Наприклад, спортивна двійка для мене — це вихідні, прогулянки чи поїздки за місто. Для роботи беру комплект із брюками — він дає свободу рухів і водночас виглядає більш зібрано. Спідничний сет теж подобається, особливо в теплу пору року з кросівками чи балетками. Варіантів зараз багато, і мені сподобалось, що у https://25union.com.ua/katalog/kostyumy/zhinochi-trykotazhni-kostjumy/ можна підібрати різні фасони під настрій. Думаю, головне — щоб річ була універсальною й легко комбінувалась з іншим одягом.
11 Views

Я звернула увагу, що влітку люди частіше вибирають світлі відтінки костюмів, навіть якщо фасони різні. Такі кольори реально освіжають образ і додають легкості. Взимку ж переважають темніші тони, і це логічно, бо вони практичніші для повсякденного носіння. А ще аксесуари сильно змінюють враження від одного й того ж комплекту: сумка, взуття чи навіть сережки можуть зробити образ зовсім іншим.